Продукти

ДОСТАВКА: Ние доставяме на цялата територия на България с ЕКОНТ.

Всички пратки се изпращат с ОПЦИЯ ПЕРГЛЕД и наложен платеж. Заплащането е след прегледа, по желание на клиента в брой или с карта.

Доставката е безплатна за продукти на обща стойност над 99.00 лв. до офис на "Еконт". За продукти на обща стойност под 99.00 лв., цената на доставката е 5.00 лв. до офис на "Еконт".

Закупените продукти могат да бъдат доставени на посочения от клиента адрес срещу такса от 5 лв. за поръчки над 99 лв. и 7 лв. за поръчки под 99 лв.

Закупените продукти, ще бъдат доставени на посочения от клиента адрес във формата за поръчка. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от наш служител, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. В случай, че желаят фиксиран ден и час за доставка, клиентите ни могат да заявят това си желание при потвърждаване на поръчката чрез формата за поръчки или по телефона. Фиксираният час за доставка може да оскъпи цената на доставката от куриера и в този случай тази разлика е за сметка на клиента. В случай, че клиентите ни не се намират постоянно на посочения адрес за доставка, най-подходящо е да заявят получаване на продуктите директно от офиса на куриерската фирма, като посочат това в полето за коментар от формата за поръчка. В този случай, клиетите ни могат да посочат конкретна куриерска фирма, която поддържа офис в близост. При поръчка на варели 60 и 200-208 литра и поръчки на едро, цената за доставка се уговаря в зависимост от мястото за доставка и обема на поръчката.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ: Всеки потребител, който е закупил моторно масло или какъвто и да е друг продукт чрез този сайт, може да върне стоката в срок от 14 дни, считано от получаването, без да дава каквото и да е обяснение и без да дължи каквото и да е обезщетение. Повече подробности можете да прочетете в раздел "Условия за ползване", достъпен от менюто горе в ляво.

ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД: Всяко масло предлагано от Аутоинс.Бг ООД е закупено от официални дилъри в България и Германия и ние разполагаме с документи за произхода на всеки един продукт! Целта ни е цените да са максимално доближени до тези на водещи немски онлайн магазини (което лесно може да се провери!).

СРОКОВЕ: Срокът за комплектоване на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността и адреса за доставка. Клиентите ни ще бъдат информирани за доставката по e-mail или с телефонен разговор в зависимост от данните, които са предоставили при заявяване на поръчката. След потвърждаване на наличността, поръчаните продукти при желание могат да бъдат получени и на място в нашия Магазин .

ПЛАЩАНЕ: Плащането не е авансово - продуктите се заплащат с наложен платеж на куриера. Ние осигуряваме възможност и за предварително плащане на продуктите по банков път или чрез уеб-базирани системи за разплащания. Всички цени на сайта са с включен ДДС.

ЗА НАС: Нужната информация за нас е както следва: "АУТОИНС.БГ" ООД, търговско дружество, регистрирано съгласно българското законодателство, EИК: 201352946. Телефонен номер на управителя на дружеството: 0888 405 826 - Тео Янков. Дружеството е регистрирано по ЗДДС. Адресът на дружеството е достъпен от меню "Контакти". Контролен орган: Комисия за защита на потребителя - тел. 0700 111 22 "АУТОИНС.БГ" ООД е фирма, която се занимава изключително с автоконсумативи и автоподдръжка. Ние предлагаме всякакви видове авточасти, но асортимента акцентираме върху текущите разходи върху автомобила: застраховки, гуми, филтри, акумулатори, накладки, стелки, ремъци, антифризи и пр.

ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ: За да поръчате моторно масло от нас не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Ние имаме нужда единствено от данните, които са ни нужни за да извършим доставката, както и да оформим плащането и рекламационните условия. "АУТОИНС.БГ" ООД е регистрирано като администратор по закона за защита на личните данни и ние уважавамe личния живот на потребителите, посещаващи нашия уеб сайт. Още за поверителността и защитата на личните Ви данни можете да откриете ТУК.

РЕКЛАМАЦИИ: Съгласно изискванията на Закона за защита на потребителите, "АУТОИНС.БГ" ООД приема рекламации в предвидения законов срок. Тъй като на сайта се предлагат единствено потребими вещи, които не подлежат на ремонт, ние се задължаваме незабавно да подменим стоките, които не съответстват на договора за продажба. Всички претенции, свързани с недостатъци на предлаганите от нас продукти, ние ще отправяме към съответните доставчици, без да ангажираме клиента по какъвто и да е начин с това. Рекламация се заявява на адреса на нашия магазин в гр. София, упоменат по-долу. В случай, че нямат местожителство в гр. София, клиентите ни могат да уговорят и друг начин и място за заявяване на рекламациите на посочените телефони за контакт. При всички случаи, всяка една рекламация ще бъде вписана в регистъра на рекламациите съгл. изискването на чл. 127, ал. 2 и 3 ЗЗП.

МАГАЗИН: "АУТОИНС.БГ" ООД е фирма, която извършва дейност изключително и предимно през интернет. Фирмата поддържа магазин в гр. София, ЖК "Редута", ул. ВЕЛЧО АТАНАСОВ 18. Работното време и ориентационна карта за магазина можете да намерите ТУК.

Назад